Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Слънчево, топло и сухо време в началото на седмицата,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Слънчево, топло и сухо време в началото на седмицата,
Коментари Харесай

Боби Лазаров по БТВ: Горещо до сряда, после се разхлажда

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Слънчево, топло и изсъхнало време при започване на седмицата, от сряда следва намаляване на температурата. Нисък е шансът за геомагнитни стихии, сподели синоптикът Боби Лазаров по БТВ. 

" Новата седмица стартира със слънчево и горещо време. Оранжев код за температури до 39 градуса и риск от пожари е разгласен в Югозападна, Южна и Северна България. За по-голямата част от страната има жълт код за до 37 градуса и заплаха от пожари. Вятърът е до сдържан. Температурите стигат до 40 градуса в югозападните региони.

Слънчево и топло ще е по нашето Черноморие с оптимални температури сред 28 и 31 градуса плюс прелестен бриз. Морската вода е 26-28 градуса. Днес над планините в Югозападна България има късмет да превали. Ще е слънчево, с сдържан вятър и температури до 29 градуса. Днес изгледите са също за горещо време. Понижение на температурите с 4-5 градуса се чака към сряда. Пак ще е най-вече слънчево, само че до края на седмицата в следобедните часове предстоят краткотрайни валежи с гръмотевици първо над Североизточна и Югозападна, а след това над Рило-Родопската област. " - обясни Лазаров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР